tag:blogger.com,1999:blog-8193746249462172713.post8787356820432635407..comments2016-09-18T17:21:28.519+02:00Comments on Això no és un blog de Cuina...: CARROT CAKE, o com fer-se l'anglès!david egeahttp://www.blogger.com/profile/14190433832409935721noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8193746249462172713.post-89360351417425758872012-07-29T22:44:01.744+02:002012-07-29T22:44:01.744+02:00Mmmmm... Es un dels meus preferits!!! I el red vel...Mmmmm... Es un dels meus preferits!!! I el red velvet es super facil de fer. T'aconsello el blog "El Rincon de Bea" on trobaras receptes americanes molt detalladesEmma's Bakeryhttps://www.blogger.com/profile/06032100215986247606noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8193746249462172713.post-58074779850348466032012-02-15T14:44:36.930+01:002012-02-15T14:44:36.930+01:00Com la crema catalana, poca cosa hi ha...que jo s...Com la crema catalana, poca cosa hi ha...que jo sóc molt 'cremero'.... ja he vist que estas a cent fent CupCakes, a més amb una pinta estupenda. saps que el Red velvet es un pastis que tinc pendent de fa temps? em va cridar molt l'atenció un cop a NY i des de llavors que el vui fer..... (pasem si pots la recepta per la massa que has fet tu......)<br />et paso també l'adreça d'una pastisseria/botiga que venen de tot per fer pastissos i postres made in USA, CARAMEL USA, rosello 60-62. no hi he anat pero me l'han esmentat! apa! a seguir fent cupckaes!!!!!! ptnsdavid egeahttps://www.blogger.com/profile/14190433832409935721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8193746249462172713.post-14739972907523173352012-02-13T22:29:31.161+01:002012-02-13T22:29:31.161+01:00Que ens passa que ens estem tornant tant anglesos,...Que ens passa que ens estem tornant tant anglesos, bé jo més aviat tirant a yankee, aquest cap de setmana he fet el mateix frosting pels red velvet, era boníssim però on queda la crema catalana ?<br />Aquest pastís té una pinta fantàstica !!!<br /><br />PetonsAnonymousnoreply@blogger.com